Бизнес Център Сердика, бул. Акад. Иван Гешов 2Е
София,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: БИЗНЕС ЦЕНТЪР СЕРДИКА
Адрес: София, Бизнес Център Сердика, бул. Акад. Иван Гешов 2Е
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.bcserdika.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Отдаване на площи под наем, за търговски цели
Дейност:

ОФИСИ И СКЛАДОВИ ПЛОЩИ ПОД НАЕМ

Ключови думи: бизнес център сердика, офиси, помещения, фирми, бизнес център

Наематели

Дафлорн МЛМ5 ООД
Дафлорн МЛМ5 ООД разпространява натурални български пробиотици,синбиотици и органична козметика със следните търговски марки: Biomilk, Laktera, Magic Power, Mariah s face. Продуктите предлагани от нас се разпространяват по метода на мулти-левъл маркетинга (мрежов маркетинг) чрез консултанти.

ДЖИ ЕЛ БИ България ООД
ДЖИ ЕЛ БИ България ООД е създадена през 2007 год. с цел инвестиции в проекти за възобновяема енергия.

Димар ГД
Димар ГД е на пазара от 1994 година с луксозни мъжки ризи като въвежда собствена търговска марка ДЖОТО /JOTTO/, която в последствие и налага на пазара.

ЕВЕРЕТ СОФИЯ ЕООД
Дистрибутор на селективни парфюмерийни и козметични марки: Lancome, Biotherm, Helena Rubinstein, Giorgio Armani, Cacharel, Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, Calvin Klein, Cerruti, Hugo Boss, Lacoste, Lancaster, Davidoff, Escada, Gucci, Dolce&Gabbana, Rochas, Joop!, Jil Sander, Puma, Mexx, Tom Tailor, Gabriela Sabatini, Laura Biagiotti, Valentino, Bvlgari, Salvatore Ferragamo, Emanuel Ungaro, Shiseido, Max Factor, Deborah.

ЕВРОСЕНС ЕООД
ЕВРОСЕНС ЕООД e учредено на 16 декември 2003 г. от белгийската корпоративна група ЕВРОСЕНС, която повече от 45 години развива успешна дейност в областта на дистанционните изследвания на Земята, картографията, фотограметрията, географските информационни системи (ГИС), въздушното лазерно сканиране.

Еконт Експрес
„Еконт Експрес“ е създадена през 1997 г. и заедно с основаното през 1993 г. спедиторско звено „Еконт Транс“ е част от транспортно-логистична група „Еконт“. Еконт Експрес ООД предлага куриерски и карго услуги от 0.500 г до 10 тона за 24 часа, експресна поща, международни пратки, транспортни услуги. Може да закупите с куриер стока от България, Румъния, Великобритания, САЩ. В офиса на Еконт Експрес има каса на Easy Pay, където можете да заплатите всички сметки за дома и офиса.

ЕКСТЕНД ООД
ЕКСТЕНД ООД е на българския пазар от 2007 година и е утвърдено име в сферата на фризьорските услуги. Компанията предлага професионални решения за бизнес и крайни клиенти в областта на грижата за коса.
Основен акцент в дейността е внос и търговия с продукти от естествен косъм, аксесоари за коса, перуки от естествен и изкуствен косъм.

ЖАР ЕООД
JAR Computers e сред утвърдените компютърни фирми на Българския пазар и сред първите производители на компютри у нас според проучвания на IDC. Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, разработка и продажба на приложен софтуер,

ЖАР КЛИМА
Фирма JAR Clima e частна бързо развиваща се компания основана през 2000 година и функционираща изцяло в сферата на климатизацията, вентилацията и отоплението с цел постигането на максимална прецизност и компетентност.
ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛЕН ФОНД ХИПОКРАТ АД
ЗОФ ХИПОКРАТ АД предлага медицински дейности и услуги в областта на доброволното здравно осигуряване.

ИКО КОНСУЛТ 2002 ЕООД
ИКО КОНСУЛТ 2002 ЕООД - Счетоводни и трудово-осигурителни услуги, регистрации и пререгистрации на юридически и физически лица, консултации.

Инфомед ЕООД
Вносител на медицинска апаратура и консумативи. Сервиз на медицинска апаратура. Официален дистрибутор на медицинска техника OLYMPUS и ALOKA за България.

Инфомедиа ООД
Проектиране, изграждане, поддръжка и сервиз на системи за видео-контрол и охрана. Изключителен вносител за България на продуктите на Mitsubishi-EVS и Ikegami и директен партньор на PELCO.

ИСО ПЛЮС БГ ЕООД
ISO-PLUS SA е основана през 1986 г. с цел осигуряване на гръцките потребители с хранителни добавки с голяма хранителна стойност и с възможно най-доброто обслужване и поддръжка.

Итън Индъстрис ЕООД
Итън Индъстрис ЕООД е част от Eaton Group световен лидер в производството на продукти, системи и услуги за разпределение на енергията. Предлагаме автоматизация за индустриални и жилищни сгради, непрекъсваеми токозахранващи устройства и продукти средно напрежение.

КАСИМА
В областта на полиграфията КАСИМА е официален дистрибутор на:
DuPont de Nemours (Deutschland) GmbH
WINTER & COMPANY – Швейцария

КЕГЕЛ

КОНТРАКС ЕАД
КОНТРАКС ЕАД е българска частна компания, специализирана в областта на системната интеграция и предлагаща специализирани решения, в крак с последните информационни и комуникационни технологии.

КУЛИНАРЕН ЦЕХ „ТРОПС КЪЩА”
Кулинарният цех на фирма “Тропс Кетеринг” ООД е с насока на работа в сферата на бързото хранене с асортимент от традиционни български ястия, супи, аламинути и десерти под марката „Тропс къща”. Фирмата се занимава с индустриален кетеринг, болнично хранене и дейност насочена към обслужване тип столово хранене в предприятия и фирми

Лаборатория ЦибаЛаб
Лаборатория ЦибаЛаб извършва всякакви медицински лабораторни изследвания: Хематология, Биохимия, Кръвосъсирване и коагулация, Хормони, Туморни маркети, Вирусология, Паразитология, Микробиология, Цитология, ДНК анализ, Имунохематология, Алергия, Остеопороза, Друга специализирана диагностика.
Пациенти се обслужват 7 дни в седм¬ицата.

ЛАНКОМ България ООД
„ЛАНКОМ България” ООД е дистрибуторска компания за доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи от световни производители.

Мавърик Солюшънс ЕООД
Мавърик Солюшънс ЕООД е Сертифициран партньор на Майкрософт. Фирмата е специализирана в разработката на специфични Интернет приложения и сайтове.

Медиа Трейд ЕООД
Внос и дистрибуция на CD-R и DVD R носители, аксесоари за тях.

Метал-БГ
Метал-БГ е акционерно дружество специализирано в търговия с мастербачи и полимери. Наши клиенти са производителите на пластмасови изделия.

МОНТАЖ СТРОИТЕЛНИ КОНСТРУКЦИИ АД
Фирма МОНТАЖ СТРОИТЕЛНИ КОНСТРУКЦИИ АД (МСК) е основана през 1965 година.
MCK е специализирана за производство и монтаж на стоманени и стоманобетонни конструкции на промишлени и енергийни обекти, търговски, обществени, селскостопански и жилищни сгради.

ОРТЕС ООД
Търговски и сервизен партньор на KONICA MINOLTA
Търговия и оторизиран сервиз на офис техника KONICA MINOLTA, резервни части и консумативи за нея.
Търговия и оторизиран сервиз на офис техника, резервни части и консумативи.
ПроАктив Тийм ЕООД
„ПроАктив Тийм” ЕООД е основано през м. Август 2009 г. като консултантска фирма в сферата на финансирането и управление на проекти. Нашата мисия е да дадем възможност на нашите клиенти да постигнат целите си и да подпомагаме развитието на обществото.



Сити Естейт ЕООД
“Сити Естейт” ЕООД е консултантска компания в сферата на недвижимите имоти.

СОФИЯ СУПЕРПРИНТ
СОФИЯ СУПЕРПРИНТ предлага пълния затворен цикъл от услуги за отпечатване на Вашите печатни материали.

СПИДИ
Куриерски услуги до всяка точка на България.

Стенс
Електрически инсталации
Електрически табла
Осветление
СОТ
ОВК
Компютърни системи


ТОТI - CATERING
заведение за хранене

Тъканна банка БУЛГЕН АД
Тъканна банка БУЛГЕН АД е българска, самостоятелна и независима Тъканна банка, която извършва дейности със стволови клетки отделени от кръв от пъпна връв или от материал взет от възрастни индивиди.

УИНСЛОУ АГРО ФОНД ЕАД
УИНСЛОУ АГРО ФОНД ЕАД (Winslow Agro Fund) е специализирана в областта на инвестициите в земеделски земи и производството на земеделска продукция.

УИНСЛОУ ГРУП АД
УИНСЛОУ ГРУП АД (Winslow Group) е българска инвестиционна компания с английско участие. Инвестира в проекти в областта на ваканционните и жилищните имоти, земеделието и енергетиката.

УИНСЛОУ ЕНЕРДЖИ
УИНСЛОУ ЕНЕРДЖИ (Winslow Energy) е специализирана в реализацията на проекти в областта на енергетиката и възобновяемите енергийни източници.

УЛТРАКОМ

ФОКС
Лидерските позиции на марката се дължат на новаторските идеи, нестандартните решения на водещите дизайнери на FOX и най-вече на първокласното качество и винаги достъпни цени.
Марката разработва мода в четири направления за жени, мъже, деца и бебета, както и подходящи аксесоари към тях.

ЯКИ
Проектиране и изработване на машинна бродерия и сублимационен термотрансферен печат.
АГ Болница „Д-р Щерев” ЕООД
Основател и медицински консултант Доц. Д-р Атанас Щерев

Актив Сълушънс
Актив Сълушънс е единствената компания в България, която предлага собствен софтуер за сграден мениджмънт, което осигурява несравнима гъвкавост при интеграция с други системи.

АЛБА ПЛЮС ЕООД
АЛБА ПЛЮС ЕООД (Alba Plus) е позната на българския пазар от много години с предлагането на суровини за хранителната индустрия.

Алмасоник ООД
Алмасоник ООД е изключителен дистрибутор на Медисон Ко. ООД за България/ Фирмата специализирана в продажба и сервиз на ултразвукова и диагностична медицинска апаратура.

Ауто 3П България ООД
Ауто3П България ООД e фирма, ориентирана към разработването и внедряването на иновационни решения в областта на информационните технологии.

ВSBOX - Business Solutions Box Ltd.
BSBOX® е консултантска компания, специализирана в осигуряване на експертна помощ и професионални консултантски услуги на бизнес организации и обществени институции.

ВАГО
ВАГО е фамилна компания базирана в Минден, Германия, която действа на пазара самостоятелно от три поколения и която налага стандарти в областта на електрическите конектори и технологиите за автоматизация.

ВАЛТЕК ЕООД
“ВАЛТЕК” ЕООД е специализирана в проектиране, изграждане и поддръжка на системи за сигурност (сигнално-охранителни системи, системи за видео наблюдение, пожарозивестяване и контрол на достъп) и комуникации.

Веломания ЕООД
Веломания ЕООД е на пазара за велосипеди и велосипедни части повече от 15 години. Фирмата предлага много богата гама велосипеди, покриваща всички стилове колоездене, както и резервни части, инструменти и аксесоари на свeтовно известни производители, изявени с безупречно качество.

ВЕРНИЛАК БЪЛГАРИЯ ООД
ВЕРНИЛАК се занимава с производството на висококачествени продукти като същевременно заема едно от челните места на пазара на лакове в мебелното производство и бои за строителството.
БАЙЦОВЕ НА ВОДНАОСНОВА*ГРУНДОВЕ*ЛАКОВЕ*КИТОВЕ*ИМПРЕГНАНТИ ЗА ДЪРВО*ЛАК ЗА КАМЪК*ЛАТЕКСИ*

Викинг-Т ООД
Викинг-Т ООД, гр. Пловдив, национален телефон 070017009
Производител на работно облекло - зимни, летни и специални облекла с възможност за поставяне на фирмени надписи ситопечат и бродерия. Предлагаме богата гама лични предпазни средства - работни обувки, ботуши, ръкавици, височинна защита, антифони, защитни каски, дихателна защита, очила, щитове, пътна сигнализация и аксесоари. Сертифицирана по ISO 9001:2008 и OHSAS 18001:2007.

ГАЛА ТРЕЙД РЕПРЕЗЕНТЕЙШЪНС ООД
Агенция за представителство на европейски компании в областта на първични опаковки за фармацията, парфюмерия и козметика и др., празни желатинови капсули, активни фармацевтични съставки и помощни вещества, хранителни добавки.

ГРАФИКА МС ЕООД
Оторизиран дистрибутор на ROLAND DG Corporation за България.
Широкоформатни принтери, режещи плотери, гравиращи 2D и 3D машини, индустриални 3D машини, моделиращи и гравиращи машини, лазерни и механични 3D скенери. Mашини за сувенирна реклама и бижутерия, принтери за метал.





 
Открийте ни в Google+